Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Halloween futás 2023

2023. október 31. @ 17:10 - 20:00

10. alkalommal is megrendezzük a Halloween futást Dombóváron.

Várunk szeretettel, de regisztráció előtt olvasd el a tudnivalókat:

Az előző évek tapasztalatai alapján azt a döntést hoztuk, hogy csak a regisztrált személyeket engedjük be a rendezvény területére. Regisztrálni az első 250 fő tud, ez sorrendben történik. Egy regisztráció egy főre érvényes, hiába írsz be 4 nevet hozzá!

Azért kellett meghozzuk ezt a döntést, mert bevalljuk, nem szeretnénk, ha a minőség a mennyiség rovására menne. Örülünk minden résztvevőnek, megtisztelő volt sok éven át a közel 500 fős részvétel, de nem célunk a tömegrendezvény.
Reméljük, megértitek!

A rendezvény továbbra is ingyenes, de kérjük, aki teheti, támogassa eseményünket 1000 Ft/fő hozzájárulással, amit a helyszínen kihelyezett perselybe tehet majd.
Minden regisztrált induló rajtszámot kap, amit elöl viselve kell hordania a ruhán kívül. Aki ezt nem viseli, nem vehet részt a rendezvényen, az esemény területén sem tartózkodhat. Ezért aki csak kísérőként tervezi a megjelenést, azt javasoljuk, hogy ő is regisztráljon, így minden vitás kérdés elkerülhető lesz.
A helyszínen adjuk a rajtszámot azoknak, akik a listánkon szerepelnek, a rajtszám átvételre 17.10-17.40-ig van lehetőség.

Ezután – átolvasva a kiírást – eldönthetitek, melyik futamon szeretnétek indulni. Míg a rajtotokra várakoztok, addig lehet beszélgetni, hangolódni.
Ideje: 2023.10.31. 17:50.
Helye: Dombóvár, Jam csarnok, Kinizsi utca 37.

Az első futam 17.50-kor már indul.

17.50 – Bátorító futam kevésbé bátraknak
Azoknak ajánljuk (főleg gyerekeknek, szülői kísérettel) akik kíváncsiak, de félénkek. Ezen a futamon a szellemek még pihennek, de a hangulat adott, a dekoráció látványos. Ha kíváncsi vagy minderre, vagy kisebb gyerekkel érkezel, és inkább sétáló a tempód, mint futó, akkor ott a helyed! Táv kb 1,5 km.

18:20 – Boszorkány futam
Azoknak ajánljuk, akik folyamatos, közepes/gyors (6 perces) tempóban tudnak kocogni, és hajtja őket a kíváncsiság is 🙂 A táv kb 2,5 km. Ez nem sétálós futam lesz, hanem futó!!!

18:35 – Vérfarkas futam
Azoknak ajánljuk, akik folyamatos, közepes/gyors (6 perces) tempóban tudnak kocogni, és hajtja őket a kíváncsiság is 🙂 A táv kb 2,5 km. Ez sem sétálós futam lesz, hanem futó!!!

18.50 – Szellemes futam
Azoknak ajánljuk, akiknek futó és gyalogló tempójuk megegyezik, vagyis nem tudnak vagy nem igazán szeretnek futni, de kíváncsiak az éledező szellemekre, boszorkányokra. A futam az elején kocogós tempójú, de lassú, aztán sétálós. Kb. 2 km.

19:10 – Szellemes futam 2
Azoknak ajánljuk, akiknek futó és gyalogló tempójuk megegyezik, vagyis nem tudnak vagy nem igazán szeretnek futni, de kíváncsiak az éledező szellemekre, boszorkányokra. A futam VÉGIG SÉTÁLÓS, semmilyen megerőltető tempót nem igényel. A táv 2 km kb.


A rajtszámotokat ne hagyjátok el, hisz beérkezéskor ez alapján kapjátok az érmet és az esemény egyedi ajándékát is.
A rendezvényen csak 18 éven felüliek vehetnek részt, 18 évnél fiatalabbak csak szülői kísér(t)ettel, felügyelettel, de ők is regisztráljanak!!!

Regisztrálni az alábbi linken tudtok: Regisztráció

Ha van kérdésetek, tegyétek azt fel bátran!
Köszönjük a bizalmat, várunk benneteket!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Versenyszervezők: Futóegerek SE
futoegerek@gmail.com
+3620-2280973

Részletek

Dátum:
2023. október 31.
Időpont:
17:10 - 20:00
Esemény kategória:
Honlap:
www.futoegerek.hu

Szervező

Futóegerek
Phone
+36 (20) 228 0973
Email
info@futoegerek.hu

Helyszín

Dombóvár – JAM csarnok
Kinizsi utca 37.
Dombóvár, 7200 Magyarország
+ Google Térkép

Várunk edzéseinken

7200 Dombóvár, Hunyadi tér 23. SPAR Parkoló